Nieuw Talent? 

!!! ATTENTIE !!! MET INGANG VAN 1/11/2018: ONLINE AANMELDSTOP.
Nieuw talent wordt alleen nog in het bestand genomen via de castings bij Norma Jesse. Alleen als je zelf ook modellenaspiraties hebt kun je je nog als "combi" opgeven.


Animaux Dierencasting heeft plaats voor nieuw talent: bijna elk stressvrij huisdier - van Duitse dog tot wandelende tak - is welkom!

Is je dier nog geen 8 jaar en denk je dat hij geschikt is voor ons bestand? Mooi hoeft-ie absoluut niet te zijn, maar dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. Als het om een hond gaat, volgt die dan de basiscommando's altijd direct op? Heb je hem buiten je eigen omgeving ook altijd goed onder controle? Schrikt hij niet van een onverwachte beweging of knal? Is hij gewend aan flitslicht? Ben je eigenlijk altijd al intensief met je dier aan het trainen en genieten jullie daar beiden van?

Als je dier in ons bestand wordt opgenomen maak je kans dat hij voor een opdracht wordt opgeroepen. Het spreekt voor zich dat jijzelf bij die opdracht aanwezig bent en er je uiterste best voor doet dat aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet wordt gekomen. Vat e.e.a. niet te licht op, een opdracht is keihard werken: zowel voor je dier als voor jouzelf. Weet je 100% zeker dat jij en je dier hiervoor geschikt zijn? Lees nog even door en helemaal onderaan deze bladzij vind je een aanmeldformulier, maar lees eerst zorgvuldig alles door.

Bange PoesVoor katten geldt: verplichte casting. Katten moeten onverstoorbaar en 200% stressvrij zijn. Maar ook voor andere dieren is een casting een goede manier om te testen of een modellencarrière wel voor jullie is weggelegd. Castings worden gehouden door Norma Jesse in haar studio te Utrecht/De Meern. Plan zelf je casting: hier aanmelden. Een mini sessie kost € 30,-. Mocht je dier niet geschikt blijken dan heb je in ieder geval voor jezelf vijf super mooie foto's.

Als jij en je dier ervaring hebben met hondenshows, fotosessies, op hoog niveau trainen etc. is het niet noodzakelijk een live casting te doen.

Let op, aanmelden heeft alleen zin als je de vereiste foto's bij de hand hebt, d.w.z. één foto van het dier in zijn geheel staand -en profile- en een close-up van de kop, in totaal max. 5 foto's.
Onze klanten zien ook graag bewegend beeld: Stuur dus ook een filmpje (waarin je dier o.a. twee standaard commando's uitvoert: dus bijv.: zit, af, sta, etc. etc.).

Een profiel op onze site kost € 25 (eenmalig). Na je eerste opdracht wordt dat verrekend (dus als je nooit gevraagd wordt kost je inschrijving niets).
Wil je meer weten? Kijk dan bij "vaak gestelde vragen".

Ben je er 100% zeker van dat je een opdracht samen met je dier aankunt en dat jullie beiden hierdoor geen stress zullen ondervinden? Kun je je vinden in de spelregels?  

Nog steeds overtuigd dat je je dier wilt aanmelden? Vul dan dit aanmeldformulier in (tip: pak je laptop of tablet, telefoon gaat echt niet lekker).
Niet volledige aanmeldingen worden niet in behandeling genomen.

Zelf ook modellenaspiratie? Sinds kort hebben we een bestand "mens en dier". Heb je geen cameravrees en lijkt het je leuk samen met de dier als model opgeroepen te worden?
Klik dan hier.